Ledning


Ledningen har många års erfarenhet av ekonomistyrning, teknisk förvaltning och projektutveckling.

John Malmström VD

Ekonom med magisterexamen i företagsekonomi, Lunds Universitet

John har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och jobbar idag som Business Manager på Pareto Business Management AB. Erfarenhet från roll som VD på Fleming Properties AB, Origa Care (publ) och Sydsvenska Hem AB (publ) samt ekonomichef på Bonäsudden Holding AB. Han har tidigare arbetat som revisor på EY Real Estate (Ernst & Young).

Ingeborg Magnusson Investerarrelationer

Ekonom med magisterexamen samt fil.kand. i rättsvetenskap, Stockholms Universitet

Ingeborg har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är ansvarig för bolagets relationer med investerare. Ingeborg har tidigare arbetat för Pareto Securities i New York och Stockholm med inriktning på marknadsföring och public relations.

Johan Ahlström Teknisk förvaltning

Fastighetsförvaltning, John Ericsson Institutet

Johan är ansvarig för fastigheternas tekniska underhåll och tillhörande administration. Johan har tidigare arbetat på Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC), Valvet Förvaltning och Nabo i roller som byggprojektledare, fastighetschef och teknisk chef.

Åse Pettersson Finansiell förvaltning

Åse har mer än 15 års erfarenhet från redovisning och rapportering. De senaste fem åren har Åse arbetat hos Pareto Business Management AB där hon är ansvarig för redovisningen av några av de bolagen Pareto förvaltar. Arbetade tidigare som redovisningsekonom på Pareto Securities AB och E.Öhman J:or Fondkommision AB

Krona Public Real Estate AB

Preservium Property AB äger och förvaltar två arkivfastigheter i Täby och Flemingsberg som förhyrs till statliga Riksarkivet och Region Stockholm.